Logo Basicstudio
Monitors with design applications

Een website van topkwaliteit om trots op te zijn

Website laten maken
Het internet is tegenwoordig volledig in ons leven geïntegreerd. Van even snel kijken tot hoe laat een winkel open is, tot aan een complete garderobe inslaan. Een goede professionele website die jouw bedrijf online representeert, én waarbij de bezoekers tot de door jou gewilde actie overgaan, is dan ook een must!

Het beste resultaat

Je website is niet het doel, maar juist het middel om jouw doel te bereiken. Wij maken websites die meer zijn dan online visitekaartjes. Wij maken websites die bedrijven helpen te groeien.

Daarom houden we tijdens zowel het designen als het realiseren niet slechts rekening met het uiterlijk, maar ook met de techniek, het doel, de online vindbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van je website. Zo hebben we aan het einde van de rit een steengoede website om trots op te zijn.

wireframe webiste
merken

Gemakkelijk te beheren

Een website laten maken? Dat laat je waarschijnlijk liever aan de experts over. Maar het beheren van je website zou je eventueel zelf kunnen doen zonder technische kennis.

Dit is mogelijk omdat we gebruik maken van WordPress CMS (Content Management System). Dit gebruiken wij omdat het daardoor voor jou, zonder technische kennis, tóch simpelweg eenvoudig is om de inhoud van je website geheel zelf aan te kunnen passen. Als je met Microsoft Word overweg kan, dan kan je ook met WordPress overweg.

WordPress is dus eenvoudig in gebruik en heeft alsnog veel mogelijkheden om je website aan te passen. Met slechts enkele klikken pas of maak je een pagina aan, upload je een nieuwe afbeelding of pas je jouw websiteteksten aan.

code sign up
code-verticaal

Kosten

Geen addertjes onder het gras en geen kleine lettertjes. Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Daarnaast staan we gedurende het gehele traject, en natuurlijk ook erna, voor je klaar.

Hoeveel het maken van een website bij ons kost is niet in te schatten zonder vooraf informatie te hebben over de wensen en eisen. Voor een specifieke prijs kunt u ons altijd bellen of mailen, aan onze offertes zijn geen kosten verbonden.

Contact opnemen
grafiek op beeldscherm
kosten