Logo Basicstudio

Meer bezoekers krijgen op een eenvoudige manier

Zoekmachine optimalisatie
In 80% van de gevallen komen bezoekers op je website middels een zoekmachine (bijv. Google). Een makkelijke manier om meer bezoekers te krijgen is dus je website optimaliseren voor deze zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken in de (organische en niet betaalde) zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Wie wil niet op de eerste plek van Google staan? Kijk je zelf vaak naar de tweede pagina op Google? Wij namelijk niet. En juist daarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk. Met vaak wat (kleine) aanpassingen kan je jouw website hoger uit laten komen in Google en haal je meer bezoekers binnen!

Vragen of interesse in meer bezoekers?

Neem contact op
grafieken

Dus hoe gaan we dit doen?

We zullen beginnen met kijken welke bezoekers we willen hebben (en welke niet). Met wat vragen maken we zo een plan om het idee daadwerkelijk om te zetten naar een resultaat. We zullen daarna:

  • Meten, want meten is weten! Zowel voor als na de veranderingen gaan we kijken wat het oplevert (resultaat, daar gaat om toch?).
  • Technische veranderingen aanbrengen, klinkt ingewikkeld maar dat valt best mee. Denk hierbij aan de broncode aanpassen zodat het de richtlijnen van Google volgt.
  • Inhoud (content) aanpassen en/of toevoegen.
seo

De kosten

Een belangrijke vraag hierbij is natuurlijk hoeveel het gaat kosten. Een voor de hand liggend antwoord is dan ook: Wat moet er precies gebeuren?

Voor we gaan beginnen zullen we ook samen bepalen wat er gedaan moet gaan worden en hoeveel uur we eraan gaan besteden. Dan pas wordt duidelijk hoeveel het gaat kosten. Dit komt doordat het specifiek aan de eisen is.

Meer weten? Bel of mail gerust, offertes kosten bij ons niets!

Contact opnemen
grafiek op beeldscherm
kosten