Logo Basicstudio

Een helder antwoord op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

CMS

Wat is een CMS?

De afkorting CMS staat voor Content Management System. De naam spreekt redelijk voor zich, een systeem om de content mee te beheren. Denk hierbij aan het aanpassen van afbeeldingen en teksten op uw website.

Welk CMS bieden jullie aan?

Wij werken voornamelijk in WordPress, daarnaast is er een mogelijkheid om ons zelfgemaakte CMS te gebruiken.

Een ander CMS dan WordPress is (vaak) wel mogelijk, hier zijn we echter minder in thuis. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

[email protected]

050 211 0346

Hosting

Waarom is een goede hosting belangrijk?

Een website kan volledig geoptimaliseerd zijn om zo snel en stabiel mogelijk te werken, maar dit kan allemaal niks uitmaken als de website gehost wordt op een langzame en/of instabiele server.

Kunnen jullie voor mij een domeinnaam registreren?

Ja, dan kopen wij het domein voor één jaar en zolang u het domein wilt hebben verlengen wij het elk jaar voor u.

Hoe zit het met e-mail bij mijn domeinnaam?

Meestal kunt u bij aankoop van een domeinnaam ook een e-mailpakket hierbij kiezen, als u dat doet dan regelen zij dit allemaal voor u.

Hoe zit het met een SSL certificaat?

Als u uw website bij ons host zit hier standaard een SSL certificaat bij.

Design en realisatie

Hoe belangrijk is een goed design?

Het spreekwoord “Het oog wilt ook wat!” geldt ook zeker voor websites. Uit een onderzoek van Visible Logic blijkt dat 80% van de ondervraagden voor de concurrent kiest als deze een betere / mooiere website heeft. 95% van de ondervraagden vind het daarnaast zeer belangrijk dat ze snel kunnen vinden wat ze zoeken, dus moet een design niet alleen mooi zijn maar ook overzichtelijk.

Waarom moet ik voor maatwerk gaan?

“Ik kan toch ook zelf een website maken via een online tool?” is een vraag die wij soms te horen krijgen. Maar dit is hetzelfde als waarom je je telefooncamera niet gebruikt om een blockbuster te filmen. De templates van veel van deze online tools voldoen niet aan de eisen van een professionele website voor een bedrijf. Daarnaast is het is erg belangrijk dat uw website aansluit op uw huisstijl, wat bij het gebruik van een template vaak niet mogelijk is.

Als ik bij jullie een website laat maken, is deze dan ook responsive?

Ja, elke website die wij leveren is standaard responsive tenzij anders overeengekomen.

Hoeveel kost een website?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel een website gaat kosten zonder verdere informatie. Wij maken al onze websites op maat en daarmee is dus elk project uniek.