Logo Basicstudio

Een webshop van topkwaliteit om trots op te zijn

Webshop laten maken
Je oma's (met liefde) gebreide truien verkopen, of toch iets anders waarbij je oma niet 24/7 hoeft werken. Veel mensen bereiken met jouw product gaat makkelijk via een webshop. Maar waar begin je, en hoe zet je alles professioneel op?

Van plan naar verkopen

Vanuit jouw idee of plan beginnen wij met het maken van een design. We houden rekening met de juiste call to actions, gebruiksvriendelijkheid, de vindbaarheid, en al het andere zodat jouw webshop het beste resultaat kan gaan boeken.

Na overleg en goedkeuring gaan wij aan de slag om alles om te zetten naar code en houden je de gehele tijd op de hoogte van de voortgang.

Webshop beheersysteem

Wij maken websites in WordPress. Met het toevoegen van e-commerce functionaliteiten passen wij WordPress iets aan zodat we geen extra plugins nodig hebben om een website om te toveren naar een volwaardige webshop. Zo behouden we een snelle website die dan nog steeds (zelf) makkelijk te beheren is.

Bij grote webshops (of op aanvraag) zullen wij het beheersysteem van de grond af aan opbouwen om een snel en flexibele website, inclusief beheersysteem, op te leveren.

Voor vragen zijn wij te bereiken op (0)50 211 0346 of,

Mail ons
grafiek op beeldscherm

Automatisering

Een webshop beheren is veel werk, gelukkig valt er veel te automatiseren. Groothandels met bijvoorbeeld dropshipping bieden vaak een feed aan met de producten. Deze feed kan direct omgezet worden naar producten in jouw webshop.

Er is vaak veel te automatiseren maar het is ontzettend afhankelijk van de situatie. Bent u benieuwd waar wij voor u tijd kunnen besparen door automatisering?

Neem contact op
Data center