Logo Basicstudio
IBM Data Center

Zorgeloos je website in de lucht houden

Hosting en onderhoud
Wij beheren en hosten websites zelf. Met (virtuele) servers onder onze eigen beheer zorgen wij ervoor dat websites snel en stabiel blijven draaien. Wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij de tijd hebt voor belangrijkere zaken!

Hosting

Het hosten van een website kan bij veel verschillende partijen met uiteenlopende prijsklassen. Niet elke partij biedt helaas een goede service voor als het een keer misgaat of als er vragen zijn over de hosting en/of onderhoud. Wij bieden deze service (natuurlijk) wel, zonder lastig gedoe met een klantenservice.

Wij zijn namelijk jouw directe aanspreekpunt!

Bekijk onze pakketten
Server rack
Data center

Onderhoud

Alles op het internet ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Dagelijks worden er verbeteringen en aanpassingen gemaakt om systemen sneller, maar ook veiliger te maken. Hierin wil je absoluut niet achterblijven omdat het missen van beveiligingsupdates grote gevolgen kan hebben voor jouw website.

Daarom bieden wij onderhoud aan in combinatie met hosting. Door zowel de hosting, als het onderhoud van je website te verzorgen, kunnen wij jouw server en website altijd voorzien van de laatste updates zodat je niet tegen nare verrassingen aanloopt.